Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

ΓΑΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1η/ Έλλη, Λάμπης, Μήτσος


ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ


 ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω


ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

 Ομάδα Εργασίας Stray Life Cats του Stray-Life.gr

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 10 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 
Παρακαλώ σε ότι αφορά στις ΓΑΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ διαβάστε τους όρους εδώ:
ΓΑΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ. Τι είναι-Όροι συμμετοχής
by ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΩΝ

** Πάμε τώρα για μια ακόμα  φιλοξενία αλληλεγγύης μια που είχαμε κι άλλη μια προσφορά για αλληλεγγύη. Το περιστατικο ειναι του Stray Life
 Ο Μήτσος, η Έλλη και ο Λάμπης είναι 3 γατάκια 3 μηνών που ζουν στο δρόμο και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Απόδειξη αυτού είναι οτι η 4η αδελφούλα τους δέχθηκε κλωτσιά και δεν υπάρχει πια, επίσης η Έλλη χθες έπεσε μεσα σε κουβά με ασβέστη με αποτέλεσμα να έχει ένα μικρό έγκαυμα. Είναι επείγον να βρουν ανάδοχο για προσωρινή φιλοξενία και να γίνει και η ανάλογη προώθηση για να βρούν κα ιτα μελλοντικά παντοτινά σπιτάκια τους. Ιδανικό θα ήταν να φιλοξενηθούν μαζί, αλλά θα δωθούν και μεμονωμένα για φιλοξενία αφού προηγηθεί συννενόηση και αν δεν βρεθεί κάποιος να τα φιλοξενήσει μαζί.Τρώνε ξηρά τροφή και πηγαίνουν στην άμμο τους. Επίσης θα δοθούν για φιλοξενία αποπαρασιτωμένα και με τα πρώτα τους εμβόλια.
τηλ. επικοινωνίας: 6972852216

Μέντορας: Nota Kalomiri

Αλληλέγγυοι:

1) Nota Kalomiri
2) Stella Pearl
 3)Rallou Rouhota
4)Zaxarenia Maria
5)Zaxarenia Maria
6)Maria Zaxarenia
7)Anna Mounti
8) Maria Zaxarenia
9) Irini Micha
10)Τζένη Καλλέργη

Αναδοχος:


Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο nkalomiri@yahoo.com

1 σχόλιο:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή