Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1η/ΑRCHIE-COLLIE (ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ)



ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=153800104671060

Η ιδέα είναι η εξής: πολλά σκυλάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμότων αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και παρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπον να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρω το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 

Ας κάνουμε την αρχή με τον Archie. Το μήνυμα απο το Fazoo Farm έλεγε το εξής:
Ενημέρωση 9/1/11:
Ο καλός μας Άρτσυ αρρώστησε. Τον πήγαμε σήμερα στο γιατρό και μας είπε ότι έχει βρογχίτιδα. Πρέπει να πάρει αντιβίωση και βρογχοδιασταλτικά και να παραμείνει σε ΖΕΣΤΟ περιβάλλον για μερικές μέρες. 
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να φιλοξενήσει τον παππούλη μας μέσα σε σπίτι μέχρι να γίνει καλά? Θα χρειαστεί περίπου 10 μέρες. 
Παρέχουμε την τροφή του, τα φάρμακα του και μποξ μεταφοράς που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κοιμάται. 

Επικοινωνία: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr
Παρακαλούμε προωθήστε!


Αυτός ο κούκλος είναι ο Άρτσυ και είναι παππούλης, περίπου 10 χρονών. Τον χτύπησε αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια μας και τον εγκατέλειψε... Είναι πάρα πολύ καλός με τα άλλα σκυλιά, αρσενικά και θηλυκά. Επίσης είναι πολύ καλός με τις γάτες! Ψάξαμε μήπως τον είχε χάσει κάποιος αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι καθαρόαιμο πόιντερ και παρατήθηκε πιθανότατα από κυνηγό γιατί βρέθηκε λίγο πριν τελειώσει η εποχή του κυνηγιού. Είναι τρυφερός και γλυκύτατος σκυλάκος και ψάχνει μια οικογένεια να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ή να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρούμε νέο χώρο και να τον μεταφέρουμε εκεί. (Αν και όλα τα σκυλάκια αξίζουν ένα σπίτι για τα γεράματά τους...)


Ο Archie ψάχνει σπίτι!
By Fazoo Farm


Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)
 Το δεύτερο περιστατικό που ανέλαβε η ίδια ομάδα ειναι της Μαρίνας Λυμπεροπύλου:Collie

Ο Κόλι είναι ένα μεγαλόοοοσωμο αγοράκι, που βρέθηκε στην Καλλιθέα. Μας είπαν ότι είναι ημίαιμο πόιντερ, αλλά μην το πιστέψετε. Είναι ακατάλληλος για κάθε είδος κυνηγιού, εκτός από αυτό της αγκαλιάς. Το γνωρίζατε?
Μπορεί να σας κυνηγάει ώρες από πίσω, για να του δώσετε λίγη σημασία. Κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό άλλωστε, αφού ζει σε περιορισμένο χώρο για μεγάλο διάστημα και όπως είναι λογικό, έχει ανάγκη και από αγάπη αλλά και από εκτόνωση.
Ο Κόλι είναι ιδανικός για παιδιά ηλικίας 12 και πάνω, αφού είναι ανεξάντλητος, ζωηρός, παιχνιδιάρης και μετά από ώωωρες παιχνιδιού, μπορεί να καθίσει ήρεμος σε μία γωνία του σπιτιού, στο δικό του χώρο, περιμένοντας τους φίλους του να ξεκουραστούν, για να αρχίσουν να παίζουν πάλι. Δεν είναι τέλειος!???
Τον Κόλι είχε αναλάβει μία κυρία που θέλησε να τον στείλει σε γνωστή συλλέκτρια επειδή δεν υπήρχαν άνθρωποι να τον υιοθετήσουν. 

Αν θέλετε να υιοθετήσετε τον Κόλι, απλά καλέστε 6955198048 ή στείλτε e-mail στο info@pets.gr

Μέντορας: Jennie Kallergi

Αλληλέγγυοι:        1) Despina Tzika
                              2)Agi Atzougia     
                              3)ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΟΝΑΚΑ(εκτός facebook, με τηλ/κή επικ/νία)                 
                              4)Jennie Kallergi
                              5)Anastasia Mijalopulu
                              6)Sofia Em
                              7)Rea Chatziandreou
                              8)Χρύσα Μ. 
                              9)Katerina Giannatou 
                            10)Chrisa Symiakaki 

Τροφή- Συμβουλές υγείας: Fazoo Farm

Ανάδοχος: Siok Doukas

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου