Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 8η / ΜΑΡΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=168207806563623



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του Stray-Life.gr

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε οποιαδήποτε θέση, παρακαλούμε να είστε σίγουροι πως έχετε διαβάσει τους όρους και τους κανονισμούς του Stray-Life.gr 

Το περιστατικο ειναι του Stray Life:


Μάρκος

Ο παππούς Μάρκος βρέθηκε στο Πόρτο Ράφτη στην κυριολεξία ετοιμοθάνατος. Με υψηλό δείκτη ερλίχιας και καλαζάρ, κύστες στον προστάτη, και με μια τεράστια κήλη στο περίνεο που απειλούσε άμεσα τη ζωή του και που του προκαλούσε φρικτούς πόνους αφού δεν του επέτρεπε να ενεργηθεί.

Το χειρουργείο ήταν επικίνδυνο, κυρίως λόγω της ηλικίας του Μάρκου, αλλά ο παππούλης μας το πάλεψε και τα κατάφερε. Η κήλη του χειρουργήθηκε, όλα πήγαν καλά, και ο Μάρκος μπορεί πια να βγει από το κλουβάκι της κλινικής, όπου είναι κλεισμένος εδώ και 20 μέρες περίπου.

Εμείς ψάχνουμε γι'αυτόν ένα ζεστό σπιτάκι να περάσει την ζωούλα που του απομένει, μιας και στο δρόμο είναι πια σίγουρο ότι δεν θα τα καταφέρει. Ώσπου να βρεθεί ένα σπίτι για τον Μάρκο, επείγει η φιλοξενία του, αφού πρέπει άμεσα να φύγει από την κλινική. Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να βρεθεί ένα προσωρινό έστω σπιτάκι γι'αυτόν άμεσα.

Ας βοηθήσουμε τον Μάρκο να περάσει το υπόλοιπο της ζωούλας του με αξιοπρέπεια, και με ότι δεν είχε ως σήμερα. Είναι τόσο γλυκός και ήσυχος και οι ανάγκες του ελάχιστες. Το μόνο που ζητά να του χαρίσουμε είναι μια ήσυχη  γωνίτσα για να ξεκουράζεται.


Μάρκος

Μάρκος

Μάρκος

Μέντορας: Maria Karyda B


Αλληλέγγυοι:
1) Annita Dalaka
2) Stalo Papantoniou
3) Giorgos Maria
4) Eleni Marinoy
5) Mirto Sintrofiou (επικοινωνία μέσω e-mail)
6) Melina Oikonomoy
7) Eleni Fo
8) Vicky Giota
9) Ioanna Margaroni
10) Ioanna Margaroni

Αναδοχος: Ria Xanioti


Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας για τον Μάρκο, και τα ονόματά σας θα προστεθούν εδώ. Για τον Μάρκο, επικοινωνείτε επίσης τηλεφωνικά με το 6937166320, ή με e-mail στο m-karyda@hol.gr.

Μπορείτε επίσης να δηλώνετε τη γενική σας συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου