Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 38η/PEEBLES

http://www.facebook.com/note.php?note_id=171114532939617ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω


ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του Stray-Life.gr

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε οποιαδήποτε θέση, παρακαλούμε να είστε σίγουροι πως έχετε διαβάσει τους όρους και τους κανονισμούς του Stray-Life.gr 

Το περιστατικο ειναι του Stray Life:
Ο γλυκός Peebles βρέθηκε πριν λίγες ημέρες. Ήταν αδύνατο να πούμε «όχι» όταν μας ζητήθηκε να τον βοηθήσουμε, αφού οι μέρες του στο μέρος εκείνο ήταν μετρημένες.

Με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και εγκατάλειψης στο σώμα του, ο Peebles σώθηκε και για λίγες ημέρες φιλοξενείται σε σπίτι εθελοντών, όμως σύντομα δεν θα έχει που να μείνει.

Παρόλο που όλοι ζητούν να υιοθετήσουν ένα μωρό πιτμπουλ και κανείς δεν προτιμά τα ενήλικα ή μεγαλύτερης ηλικίας σκυλάκια μας, δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε να βοηθήσουμε τον σκυλάκο αυτό, με ρίσκο να μείνει για πάντα σε πανσιόν όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Ο Peebles είναι το νέο μέλος της ομάδας του Pitbull-Rescue.gr. Ευχόμαστε κάποιος να θελήσει να τον υιοθετήσει και να μην τον ενδιαφέρει που είναι 4 ετών. Άλλωστε η ηλικία δεν παίζει ρόλο στον έρωτα! marina@stray-life.grΜέντορες:
1) Marina Lymperopoulou από την Αδέσποτη Ζωή (www.stray.life.gr)

Αλληλέγγυοι:
1) Irida Vekraki
2) Αnthoula Tasioudi (για τον πρώτο μήνα)
3) Elena Giourtzidou
4) Kakouris Fox Rider A
5) Vanessa Paspatis
6) Stalo Papantoniou 
7) Βικτωρια Οικονομου
8) Lucy Kyriakou
9) Λευκή Παπαδημητρίου
10) Λευκή Παπαδημητρίου

Αναδοχος: Christine Pension (www.animalhotel.gr)
Ημερομηνία έναρξης: 29 Μαρτίου 2011

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου