Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 25/ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=161109870606750



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του Stray-Life.gr

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε οποιαδήποτε θέση, παρακαλούμε να είστε σίγουροι πως έχετε διαβάσει τους όρους και τους κανονισμούς του Stray-Life.gr 

Το περιστατικο ειναι του Stray Life

 
3/2/2011: Η Mama mia στειρώθηκε, και περιμένει την δική της οικογένεια.. Μέχρι τώρα έχει γνωρίσει μόνο τον φόβο και την απόρριψη από τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα η ίδια να είναι πολύ διστακτική και επιφυλακτική ενώ τα κουτάβια της είναι τόσο φοβικά που δεν πλησιάζουν άνθρωπο ούτε στα 10 μέτρα.
Ψάχνουμε μια προσωρινή φιλοξενία ή ιδανικά υιοθεσία για την Mama mia. Είναι πάρα πολύ ήσυχη και τρυφερή... Θα της αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν μόνο κακοί άνθρωποι?
πληροφορίες: 6944 867690 και iris.kalfopoulou@hotmail.com


Η Mama Mia, μαζί με τα 5 κουτάβια της έχουνε βρει καταφύγιο πίσω από το γνωστό ξενοδοχείο Αραχωβα Inn . Τα κουτάβια είναι 3 μηνών και είναι πολύ φοβισμένα. Στην παρέα ανήκει και ο Καραγκιόζης ένα κυνηγόσκυλο ούτε ενός έτους που προφανώς ανήκε σε κάποιον γιατί φοράει λουρί. 

Εδώ και μέρες ο Δήμος δέχεται τηλεφωνήματα για να τα απομακρύνει . Η παρέα είναι αρκετά ζωηρή και φωνακλού και εκτός από το ξενοδοχείο ενοχλούνε και τους κάτοικους. Φοβάμαι ότι εάν δεν βρούμε γρήγορα σπίτι για να πάνε δεν πρόκειται να επιζήσουνε. Δυστυχώς η Αραχωβα φημίζεται για τις φόλες.

Η μαμά η Mama Mia, είναι ενός έτους και πολύ τρυφερή, ο Καραγκιόζης είναι 8-10 μηνών κυνηγόσκυλο που όλη μέρα κυνηγάει τα κουτάβια για να παίξει! 

Info iris.kalfopoulou@hotmail.com


 Μέντορες :
1ος: Evi Sirou από την Αδέσποτη Ζωή (www.stray-life.gr)
 2ος: Iris Kalfopoulou από την Αδέσποτη Ζωή (www.stray-life.gr)

Αλληλέγγυοι:
1)Evi Sirou
2)Teti Xatzimixali 
3)Sandy Iou
4)Katerina Gianniou
5)Katerina Gianniou
6)Irene Theodorakakis
7)Dido Mangriotis
8)Vivi Douma
9)Rallou Rouhota
10)Niki Lalala

Τροφή- Συμβουλές υγείας:  

Ανάδοχος:Despina Pippou

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου