Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 31η/Θωμαίς

http://www.facebook.com/note.php?note_id=161949533856117



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω


ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του Stray-Life.gr

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε οποιαδήποτε θέση, παρακαλούμε να είστε σίγουροι πως έχετε διαβάσει τους όρους και τους κανονισμούς του Stray-Life.gr 

Το περιστατικο ειναι του Stray Life:


Η Θωμαις βρέθηκε την Κυριακή του Θωμά, στην διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καρπάθου (ύψος Βάρης). Περιφερόταν αποστεωμένη και αδύναμη ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Την πήραμε αμέσως κοντά μας και από τότε άρχισε ο Γολγοθάς εξετάσεων για να δούμε τι συμβαίνει. 

Είναι περίπου 3-4 ετών, με σπασμένα τα δόντια της και ουλές στο πρόσωπο της από παλιά τραύματα. Είναι πολύ φιλική και το μόνο που θέλει είναι μπαλάκια! Ναι! Κρατάει μόνιμα δυο μπαλάκια μέσα στο στόμα της τα οποία τα κουβαλάει Ακόμα και στην βόλτα!

Είναι αρνητική σε καλααζάρ και ερλίχεια αλλά πάσχει από παγκρεατική ανεπάρκεια που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφήσει την τροφή ο οργανισμός της και να έχει μόνιμη διάρροια αλλά και αβιταμίνωση εφόσον δεν απορροφά κανένα συστατικό της τροφής! 
info@stray-life.gr

Της παρέχουμε λοιπόν ξηρά τροφή WD της Hills αλλά και κονσέρβες για να μπορούμε να ανακατεύουμε το Ζymoral 240 (σκόνη) που είναι παγκρεατικά ένζυμα, ώστε να γίνεται σωστή απορρόφηση τροφής από τον οργανισμό της.

Συν της άλλης έχει θυρεοειδή και έπαιρνε Τ4 των 200 mg στα οποία όμως είχε δυσανεξία και της προκαλούσαν επίσης διάρροια. Επίσης της δίνουμε Anima strath (βιταμίνες).

Χρειαζόμαστε βοήθεια στη φιλοξενία της σκυλίτσας, αφού πλέον έχει βρεθεί η απόλυτη ισορροπία στη λειτουργεία του οργανισμού της και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης χρειαζόμαστε ενίσχυση για την τροφή και τις βιταμίνες της. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 6945237270 και το 6955198048 ή το info@pets.gr



Μέντορας: Σοφία Τζονίκη

Αλληλέγγυοι:
1)Stavroula Kam
2)Katerina Charisiadou
3)Alkistis Kyriakou         
4)Eutuxia Koureli
5)Stalo Papantoniou
6)Eliana Spilioti 
7)Anthoula Tasioudi 
8)Anna S Kapiri
9)Zaxaroula Mavroidi
10) ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΟΥΣΗ

Αναδοχος: Λένα - Παντελής (Checked by Μαρίνα Λυμπεροπούλου on the 18th of March)
Ημερομηνία έναρξης: 26 Μαρτίου 2011

Η ιδιαίτερη τροφη της Θωμαίδας ειναι η εξής:
85  w/d
85  I/d 
15 konserves I/d x 3 = 45
ZYMORAL 1,5 kouti = 60 

Total 275 

Οποιος μπορεί να συνεισφέρει για την τροφή της θα γραφτει εδω:
Διατροφή: 
  1. Σοφία Τζονίκη
  2. Nena Katzourou
  3. Pamb Chrissi 
  4. Katerina Gianniou
Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου