Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 46η/ Γκανιάν

http://www.facebook.com/note.php?note_id=161971843853886ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του
Stray-Life.gr


Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Πάμε τώρα για μια ακόμα  φιλοξενία αλληλεγγύης μια που είχαμε κι άλλη μια προσφορά για αλληλεγγύη. Το περιστατικο ειναι του Stray Life

Ο Γκανιάν είναι ένα μικρούλικο σκυλάκι, μια σταλίτσα! Είχε την ατυχία να είναι πολύ ζωηρούλης όταν ήταν μικρός και ένα ατύχημα τον άφησε παράλυτο.

Εγχειρίστηκε στη σπονδυλική του στήλη, παρόλαυτα δεν έχει καταφέρει ακόμα να περπατήσει.

Ενώ οι ελπίδες για πλήρη ανάρρωση δεν έχουν χαθεί, ο μικρός μικρός Γκανιάν, είναι αυτή τη στιγμή σε καροτσάκι και φαίνεται πως τα καταφέρνει τέλεια.

Είναι πολύ καθαρούλης, χαρωπός, λατρευτός και κλέβει καρδιές με την πρώτη …γλυψιά!

Ψάχνουμε κάποιον να τον φιλοξενήσει, που  να μην έχει άλλα ζώα (για να μην τον πατάει), ώστε να φύγει από την πανσιόν, αφού μόλις τώρα τελείωσε το πρόγραμμα με τις υδροθεραπείες του.

Ή ίσως ακόμα καλύτερα, κάποιον να τον υιοθετήσει και να δέχεται τα φιλάκια από το μικρό του γλωσσάκι για πάντα!

Είναι υγιέστατος, έχει κάνει εξετάσεις για ερλιχίωση και καλαζάρ και είναι υγιέστατος. Η κτηνιατρική του περίθαλψη θα είναι καλυμμένη, όμως θέλουμε ένα σπίτι που να μπορεί να του παρέχει όλες τις ανέσεις και όλες τις αγάπες του κόσμου. 

Περισσότερες φωτογραφίες:


Μέντορας: Marina Lymperopoulou

Αλληλέγγυοι:
1)Annita Dalaka
2)Geo Constantinopoulos 
3)Matina Panagiotelidou          
4)Rea Chatziandreou
5)Elena Giourtzidou 
6)Emi Vasileiadou
7)Eleni Marinoy
8)Anthee Pilitsi
9)Konstantinos Dalkos
10)ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΑΡΑΝΤΙΝΟΥ


Αναδοχος:


Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου