Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

(+R.I.P.) ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 49η/ΝΕΓΡΟΥΛΑ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=164469000270837



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω


ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS


Ομάδα Εργασίας του

Stray-Life.gr

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα τηςΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς.

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236.

Πάμε τώρα για μια ακόμα φιλοξενία αλληλεγγύης! Το περιστατικό είναι της  Victoria Fidelity και της  Dora Plasticine Kamakari :

ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ- Η ΕΞΕΛΙΞΗ
15/2/11 Πλησιάζει η μέρα που η μικρούλα θα μπορέσει να βγει από το κλουβάκι του κτηνιατρείου.Μίλησα σήμερα με τον γιατρό και μου είπε ότι σύντομα θα είναι καλά για να την πάρουμε. Μόνο που δεν ανυπομονώ καθόλου για εκείνη τη στιγμή...Επείγει πλέον να της βρούμε σπιτάκι ...για φιλοξενία ή υιοθεσία!!! Παρακαλώ να μας βοηθήσετε! Την μαζέψαμε, την γιατρέψαμε...Κάποιος να της δώσει την αγάπη και τα χαδάκια που τόσο καιρό στερήθηκε; 
 7/2/11 Θυμάστε την μικρούλα που εγκατέλειψαν με σοβαρό δερματικό πρόβλημα; Ιδού το αποτέλεσμα μετά από θεραπεία περίπου 2 εβδομάδων. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο για τη θεραπεία της και θα μείνει εκεί περίπου έναν μήνα ακόμα, εωσότου ιαθεί πλήρως. Θα χρειαστούμε βοήθεια για να βρεθεί ένα σπιτάκι που θα την φιλοξενήσει ή καλούς και υπεύθυνους γονείς που θα την υιοθετήσουν! Είναι πανέξυπνη, ανεξάρτητη αν και κουταβούλα, εξαιρετικά φιλική και αγαπησιάρα! Είναι περίπου 4 μηνών και θα γίνει μεγαλόσωμη. Ας μην την αφήσουμε μετά από τόσο κόπο και ταλαιπωρία να καταλήξει στον δρόμο... 
21/1/11 Η πανέξυπνη μικρούλα μας νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο για τη θεραπεία της. Αναμένουμε τα αποτελέσματα για μύκητες, αλλά μάλλον έχει ψώρα και ακολουθεί την ανάλογη αγωγή. Αν μπορείτε να μας στηρίξετε οικονομικά παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα.
16/1/11 Δυστυχώς ο καιρός σήμερα δεν ήταν σύμμαχός μας:(((( Έτσι δεν έκανε το μπανάκι της για να ανακουφιστεί λίγο. Είναι στο μπαλκόνι:((( Η Δώρα που το φιλοξενεί έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά για είναι ζεστά εκεί που κοιμάται, αλλά... Επειδή είναι πραγματικά δύσκολο, οσο κι αν αγαπάς τα ζώα, να αναλαμβάνεις ένα τέτοιο περιστατικό καραντίνας κλπ, ειδικά αν δεν έχεις τον κατάλληλο χώρο ή ανάλογη εμπειρία, προσανατολιζόμαστε στο να βρούμε μία κλινική που θα αναλάβει την μικρούλα μέχρι να γίνει καλά. Αν μπορείτε να μας στηρίξετε οικονομικά θα προσφέρατε μεγάλη βοήθεια! Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω την ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ / ΣΩΜΑΤΕΙΟ της ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ σε μια τοσο ΕΥΚΟΛΗ περίπτωση, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΟΔΥΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! Τι 'χες Γιάννη μου τι 'χα πάντα!
14/1/11 Οι αιματολογικές έδειξαν ότι δεν είναι καλαζάρ. Την Δευτέρα λογικά θα ξέρουμε αν είναι ψώρα. Έχει τεράστιο δερματικό πρόβλημα. Σήμερα της κάναμε το πρώτο της μπάνιο και ήταν καλύτερα.Η μικρουλα φιλοξενείται σε μπαλκόνι σπιτιού αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη γιατι χρειάζεται καθημερινά μπάνιο και πάρα πολλή φροντίδα γι ατη θεραπεία της. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η' ΕΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥ!!!ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ
ΝΕΟΤΕΡΑ!!! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό.Ευχαριστώ τη Δώρα που έτρεξε να βοηθήσει στη μεταφορά και όχι μόνο!!! Το κουτάβι θα μείνει σήμερα στο κτηνιατρείο κια αύριο θα έχουμε τις αιματολογικές για να δούμε τι συμβαίνει. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Η' ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ! Το σκυλί πρέπει να μείνει σε καραντίνα για 2 μήνες γιατί ό,τι έχει είναι μεταδοτικό και σε άλλα.ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ! ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Υ.Γ. Υπάρχει μία πιθανότητα (σπάνια) το κουτάβι να έχει καλαζάρ, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο να θεραπευτεί γιατί είναι μόλις 3 μηνών! 
 Το πλάσμα αυτό εγκαταλήφθηκε σήμερα στα Άνω Πετράλωνα στην οδό Τρώων. Έχει σοβαρό δερματικό πρόβλημα! Εκλιπαρώ οποιοδήποτε σωματείο να με βοηθήσει να το σώσουμε...Χρειάζομαι τη βοήθειά σας ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

στο παρακάτω link το άλμπουμ του για περισσότερες πληροφορίες:















Μέντορας:  Agi Atzougia


  

Αλληλέγγυοι:
1)Marina Papadopoulou 
2)Jemma Elena
3)Olga Balafa 


4)Karma Back


5)Victoria Fidelity


6)Lio Solomonidis
7)ΟΦΟΥ ΟΦΟΥ
8)Polytimi Dimitroulakou



9)Anna Mandilari

10)ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΙΒΡΑΝΙΔΟΥ


Τροφή: Dora Plasticine Kamakari 


Ανάδοχος: Effie Bilbo 


Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσουμε εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου