Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4η/ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ (ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ)

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=155922207792183ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!

FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του
Stray-Life.gr
Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 
Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236
Πάμε τώρα για μια ακόμα  φιλοξενία αλληλεγγύης μια που είχαμε κι άλλη μια προσφορά για αλληλεγγύη. Το περιστατικο ειναι της Iwanna Xa: ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ!
Το κοριτσάκι είναι υγιέστατο,είναι ενός έτους,ημίαιμη γκριφόν,11 κιλά κ προφανώς απο σπίτι....Έμεινε στο γιατρό για στείρωση κ κούρεμα. Αυτό που ΕΠΕΙΓΕΙ είναι η φιλοξενία της για ΜΙΑ εβδομάδα,για τις μέρες που θα φοράει κολάρο κ θα παίρνει αντιβίωση.Μετά η βανίλια θα είναι έτοιμη για ξάπλες στο δικό της σπίτι,αφού στρώνεται παντού! Τα έξοδά της είναι 200 ευρώ και υπάρχουν τα 100,όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να μου στείλει προσωπικό μνμ μιας κ τα περιστατικά είναι αρκετά. ΤΗΛ 6980172327 Ιωάννα Τη βρήκα μετά απο μέρες που την έψαχνα και την πήρα,είναι σαν παγωτό! Το παγωτό,λοιπόν, το τριγύριζαν κάποιοι γαμπροί τις γιορτές και υποψιάζομαι μήπως είναι έγκυος ή προλαβαίνουμε να τη στειρώσουμε. Θα πάμε στο γιατρό το απόγευμα για εξετάσεις,είναι μια θεά,ήσυχη και φιλική!Απλώς θέλει παρέα,ίσως γιατί φοβάται κατα βάθος.. Θα ήθελε πολύ πάντως να μεταμορφωθεί στο δικό σας παγωτό βανίλια!!

♥ ♥ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ !!! ♥ ♥
Μέντορας: Jennie Kallergi

Αλληλέγγυοι:        1))Rea Chatziandreou
                              2)ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΟΥΣΗ       
                              3)Eugenia Kappou                       
                              4)Marianna Veniopoulou
                              5)Maria Giannakidou
                              6)Urania Rania Papandoniou 
                              7)Anna S Kapiri
                              8)Sofia Em  
                              9)Niki Sarama
                            10)Frosso Anthopoulou  

Τροφή- Συμβουλές υγείας:  

Ανάδοχος:  Evi Anastassiou

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου