Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 7η/ Belly και Fox ΜΥΤΙΛΗΝΗ

http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=165331063517964&id=138265112865884



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του
Stray-Life.gr

** Τι είναι η Φιλοξενία Αλληλεγγύης & Όροι Συμμετοχής
Η Φιλοξενία Αλληλεγγύης είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που προέκυψε λόγω της ανάγκης φιλοξενίας ζώων σε σπίτια και της χαμηλής προσφοράς, η οποία αν και έχει αυξηθεί, δεν αρκεί να υποστηρίξει όλα τα ζώα που έχουν ανάγκη.


** ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω: Αίτηση για Φιλοξενία Αλληλεγγύης
prostatevo.blogspot.com


Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα τηςΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς.

* Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσουμε εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com.
Για να δηλώσετε συμμετοχή σε οποιαδήποτε θέση, παρακαλούμε να είστε σίγουροι πως έχετε διαβάσει τους όρους και τους κανονισμούς του Stray-Life.gr
----------------

Πάμε τώρα για μία ακόμη Φιλοξενία-Αλληλεγγύης! Το περιστατικό είναι της Νικολέττας Κουκουρουβλή

Πρόκειται για 2 μικρές κουκλίτσες  που σε ηλικία μόλις 1 μήνα βρέθηκαν μαζί με τα 3 αδέρφια τους παρατημένες στην αυλή ενός δημοτικού σχολείου στην κεντρική Λέσβο. Στις αρχές Ιανουαρίου πήρα και τα 5 κουτάβια σπίτι μου οπότε και ξεκίνησε ο αγώνας για να βρουν σπίτι. Τα 3 από τα 5 μωρά βρήκαν αμέσως σπίτι, το ένα στην Αθήνα, το άλλο στη Θεσσαλονίκη και το τρίτο στην Αλεξανδρούπολη...
Η Belly και η Fox όμως ακόμα ψάχνουν... Είναι 2 μικρόσωμες κουκλίτσες πολύ ήσυχες και καλόβολες! Σπάνια κλαίνε ενώ λατρεύουν τις αγκαλιές. Είναι αρκετά ανεκτικές και προσαρμόζονται εύκολα! Να φανταστείτε για ένα μήνα ζουσαν παρέα με 2 ενήλικα σκυλιά και διάφορα κουταβάκια που πέρασαν από το σπίτι. Ταυτόχρονα ανέχονταν το πείραγμα ενός 11χρονου παιδιού!



Είναι εμβολιασμένες, αποπαρασιτωμένες και φέρουν microchip. Ψάχνουν τους ανθρώπους που θα τις αγαπήσουν πραγματικά...

Εδώ το album τους:
**  Fox, νεες ποζες!!!
By Fatsa Frontizo



<span>Ενημέρωση 11/03/2011</span>
Η Belly υιοθετήθηκε, από σήμερα θα ζει με την οικογένεια της κας Δώρας!
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αριθμός των απαιτούμενων αλληλέγγυων μειώνεται στους 6!

Ενημέρωση 19/03/2011- Υιοθετήθηκε και η Fox!!!


Μέντορας: Jennie Kallergi/ Νικολέττα Κουκουρουβλή (Facebook profile:http://www.facebook.com/nikoletta.koukourouvli)

Αλληλέγγυοι:

1) Nita Pasiali
2) Georgia Zilou  
3) Georgia Looney
4) Anna Mounti 
5) Sugrache Sugar
6) Nandia Hatzissava


Τροφή- Συμβουλές υγείας: 

Ανάδοχος:  Άννυ Σοφιού (Facebook profile: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001978399287)
(Η φιλοξενία των μικρών ξεκίνησε στις 5-3-2011)

Ενημέρωση 11/03/2011
Η Belly υιοθετήθηκε, από σήμερα θα ζει με την οικογένεια της κας Δώρας!
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αριθμός των απαιτούμενων αλληλέγγυων μειώνεται στους 6!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου