Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 29η / ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=159879590729778ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω


ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS


Ομάδα Εργασίας του

Stray-Life.gr

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Πάμε τώρα για μια ακόμα  φιλοξενία αλληλεγγύης μια που είχαμε κι άλλη μια προσφορά για αλληλεγγύη. Το περιστατικο ειναι της Αλέκας Μαρτζούκου:
ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΔΕΜΕΝΗ  ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΖΟΥΛΙΑ .ΕΙΝΑΙ 1 ΕΤΟΥΣ ΗΜΙΑΙΜΗ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΙΤΣΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ.ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ .ΕΚΕΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΔΕΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΥΛΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΔΙ .ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΔΕΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.ΤΗΛ.683 2199 184   ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΖΗ!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ...(.ΠΡΙΝ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ )..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ  ΤΟ ΜΗΝΑ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ..ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ,ΕΓΩ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ,ΠΗΓΑ 2 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙ ΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ.(ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ)..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Μέντορας: Aleka Martzoukou

Αλληλέγγυοι:

1)Georgia Chatzi
2)Vivi Tornari
3)Vivi Tornari
4)Katerina Charisiadou
5)Angela Patseli
6) Deppy Moody
7)Eleni Mandilari
8)ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
9)Dimitris Ektoras
10)Sotia Mi


Τροφή- Συμβουλές υγείας:  

Ανάδοχος: Ginis, (salamina)
Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου