Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 37η/ Φάτσα & Μωρούλι Μυτιλήνης

http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=164511966933207&id=138265112865884



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του
Stray-Life.gr

** Τι είναι οι Φιλοξενίες Αλληλεγγύης
Stray-Life.gr/Αδέσποτη Ζωή Μπες και εσύ στην Αδέσποτη Ζωή

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα τηςΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς.

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236.


Και τα 2 περιστατικά είναι της Κιβωτού Μυτιλήνης:
** Κιβωτος, Μυτιληνη - Kivotos, Mytilene, Greece's Photos - ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ- for ADOPTION!


** εδώ το άλμπουμ της στο Stray-Life:
Μίνι Φάτσα|Μυτιλήνη
By Stray-Life.gr

και

** και εδώ το άλμπουμ του απο το Stray-Life, το οποίο θα εμπλουτίζεται με νέες...πόζες!
Το Μωρούλι| Μυτιλήνη/ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
By Stray-Life.gr ·



1) Η μίνι-Φάτσα: ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!
Είναι μόλις 13 μηνών και είναι μια μικρή- μικρή σταλίτσα, στειρωμένη-εμβολιασμένη-αποπαρασιτωμένη, έτοιμη για σπίτι!!
 Ζει με άλλα....60 σκυλιά,  αλλά το πρόβλημα είναι ότι της επιτίθενται συχνά τα πιο μεγαλόσωμα με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα, να είναι συνεχώς δαγκωμένη και με πληγές στο κορμάκι της και να ζει μια μίζερη, φοβισμένη ζωή....Οι εθελοντές ανησυχούν πλέον  σοβαρά για την ασφάλειά της και έτσι μας ειδοποίησαν και είπαμε να το προσπαθήσουμε και στην Αθήνα, για να σωθεί η μικρή Φατσούλα!
Άν λοιπόν  της δώσουμε μια ευκαιρία ανοίγοντας ενα σπίτι φιλοξενίας για τη μικρή Φάτσα, ίσως σύντομα ανοίξει η παντοτινή αγκαλιά και γι'αυτήν....! Μην αργείτε, υποστηρίξτε την Μίνι Φάτσα!! :-)


 2) Το Μωρούλι ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
είναι κοριτσάκι περίπου 11 μηνών και αναζητάει και αυτό την ασφάλεια μιάς δικής του οικογένειας, αλλά έχει σταθεί άτυχο, αφού κανένας δεν το έχει ζητήσει ποτέ για υιοθεσία... Από μωρό περνάει -κυριολεκτικά- τη ζωούλα του κρυμένο κάτω απο έναν καναπέ.... Γιατί; Γιατί του γαβγίζουν όλα τα μεγάλα σκυλιά της Κιβωτού που ζουν μαζί στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα να βγαίνει κάτω απο τον καναπέ μόνο για να φάει και να κάνει την ανάγκη του στον κήπο....:(

Σκεφτήκαμε λοιπόν να τα κατεβάσουμε στην Αθήνα, σε φιλοξενία αλληλεγγύης και -αφού βρέθηκε σπιτάκι που δέχεται να κρατήσει και τα δύο σκυλάκια στην ίδια τιμή λόγω..μεγέθους, γιατί όχι; Μαζί ζουν, ας έλθουν μαζί και για φιλοξενία!!!

Είναι και τα δύο στειρωμένα και εμβολιασμένα. Φοράνε μικροτσίπ και θα δοθούν με συμβόλαια υιοθεσίας.

Είναι κουκλάκια και είναι μικρόσωμα! Τι άλλο καλύτερο για να βρουν ένα ζεστό και παντοτινό σπιτάκι; :)







Μέντορας:  Νάντια Χατζησάββα (Αδέσποτη Ζωή-Stray Life)

Αλληλέγγυοι:

1) Giota Giovanelli
2) Aggelos Lazaris
3) Dina Grimani 
4) Anny Anna Makridou
5) Katerina Kouthouri 
6) Ifigenia Chrisoulaki
7) Katerina Giannatou
8) Theodosis Papan
9) Matina Andreou
10)Odysseas Stempilis

Τροφή- Συμβουλές υγείας: 

Ανάδοχος:  Κατερίνα Κουτσούρη-Βασιλακάκη

Αρχή φιλοξενίας: 23/2/2011


Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσουμε εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου