Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 21η/4 KOYTABAKIA Κ ΜΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ν. EΠΙΔΑΥΡΟΥ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=160535957330808



ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS

Ομάδα Εργασίας του

Stray-Life.gr

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα τηςΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς.

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236.

Πάμε τώρα για μια ακόμα φιλοξενία αλληλεγγύης!

Το περιστατικό είναι της Elena Limniati:
ΑΠΟ ΤΑ 7 ΜΙΚΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 4.ΤΟ ΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΝΙΓΜΕΝΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΛΕΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΝ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

5 puppies and mother are at the beach area of Nea Epidavros ,Argolida. we think there were originally 7 or 8,one was hit by a car and the other was found drowned in the sea with a tin on it's head. They are in immediate danger of the cold weather and people from the village who are threatening to poison them. We need to find homes for the puppies and spay the mother. so far we haven't had any luck or help. the weather is getting worse and the lady that feeds them is leaving for Athens. We don't even know at this point whether anyone is even feeding them. They desperately need help..



Το μικρούλι που υιοθετήθηκε:


Μέντορας:Jennie Kallergi

Top Αλληλέγγυος: Ioanna Afentaki - Ανέλαβε την κάλυψη των 150€ για τη φιλοξενία των2  κουταβιών!!!

Ανάδοχος:Ria xanioti

Υποστήριξη για μαμά & 1  κουτάβι:

1)Susan Yallop-Limniatis                                     11)Alex Kai Dio
2)Κέλλυ Κ.                                                          12)Olga Klada
3)Anna Mandilari                                                 13)Maria Xylokopou (απείχε εντελως)
4)Alex Kontou                                                     14) Sofia Evangelatou (απείχε εντελως)
5)Myrto Kalogeropoulou                                     15)Matina Kara(για ένα μήνα)
6)Rea Nicolopoulos Tsiakos                                16)Lucy Kyriakou (για 2 μηνες)
7)Daphne Kasapis                                               17)Giota Zavali (Penny Argyrou)(για 2 μηνες)
8)Eleftheria Sofroni  (απείχε εντελως)                18)Natassa Siderakou
9)Evi Anastassiou                                                19)Anna Velivasaki
10)Yiola Dara                                                       20)Vasilis Politis

Ανάδοχος: despina pippou


Τροφή- Συμβουλές υγείας:  

Υποστήριξη για εμβόλια και φάρμακα + στείρωση της μαμας: GAR



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου