Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 28η/ DENNY ΚΡΗΤΗ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=159864457397958Ενημέρωση 1/2/2011: Ενημερώθηκα οτι ο Ντεννυ εγχειρήστηκε και πάλι στο ποδαράκι του οπότε πρέπει να καθήσει για νοσηλεία στο καταφύγιο αλλες 15 μέρες τουλάχιστον: 
KYNOKOMEIO HRAKLEIOY - XARISTE TOYS ENA SPITI 

ο λαμπατερος χειρουργηθηκε σημερα.. Ειχε ενα πολυ δυσκολο καταγμα και ισως να μην επανελθει τελειως το ποδαρακι αυτο. Εχει γινει ομως απιστευτα τρυφερο σκυλι, ηρεμο, αναζητα συνεχεια χαδια..
Βοηθηστε να βρει ενα καλο σπιτι που να τον αγαπουν εστω και με τρια μονο καλα ποδαρακια..
 οπότε οι αλληλεγγυοι μπορούν να επιλέξουν είτε να αποχωρήσουν είτε να μεταφερθούν σε άλλη φιλοξενία. 'Οταν επιτραπεί η μετακίνηση του θα ξαναγίνει ομάδα.

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω


ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS


Ομάδα Εργασίας του

Stray-Life.gr

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Πάμε τώρα για μια ακόμα  φιλοξενία αλληλεγγύης μια που είχαμε κι άλλη μια προσφορά για αλληλεγγύη. Το περιστατικο ειναι του KYNOKOMEIO HRAKLEIOY: 
*ΛΑΜΠΑΤΕΡΟΣ Νο1* ΗΜΙΑΜΟΣ ΜΚΡΟΣΩΜΟΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ..
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.. ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ..

Μέντορας: Jennie Kallergi

Αλληλέγγυοι:
1)Mara Monimo Makigiaz 
2)Anna Mandilari 
3)
4) 
5)
6) 
7)
8)
9)
10)

Τροφή- Συμβουλές υγείας:  

Ανάδοχος: RIA XANIOTI
Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου