Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 26η|BLACKO ΜΥΤΙΛΗΝΗ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=159851470732590ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω


ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS


Ομάδα Εργασίας του

Stray-Life.gr

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα τηςΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς.

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236.

Πάμε τώρα για μια ακόμα φιλοξενία αλληλεγγύης!

Το περιστατικό είναι της Κιβωτού-Μυτιλήνης:
BLACKO
Ο Βlacko είναι ένας φουντωτός κούκλος 11 μηνών!! Στη φωτογραφία είναι κουρεμένος, αλλά -που θα πάει- θα μακρύνει πάλι το μαλλάκι του! :) Είναι μικρού-μεσαίου μεγέθους (περίπου σαν Κοκεράκι) και έχει πολύ και πυκνό τρίχωμα.
Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, με πανέμορφα ματάκια, παιχνιδιάρης και υπάκουος (όπως άλλωστε όλα τα αδεσποτάκια που έχουν μεγαλώσει στο δρόμο). Μέχρι σήμερα ζούσε περιφερόμενος στους δρόμους, αλλά τον φρόντισαν οι εθελοντές της  "Κιβωτού", τον εμβολιάσανε, του βάλανε και μικροτσίπ και τον ετοιμάσανε για την Αθήνα, μιάς και τα σκυλάκια που περιθάλπτουν σήμερα στο χώρο τους έχουν αυξηθεί (στα..80!!) και δεν θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν άλλο τον μικρό Μπλάκο, παρά μόνο μόνιμα έξω στην αυλή... :(
Ας τον προωθήσουμε να βρει ένα καλό σπιτάκι και ανθρώπους που θα το δώσουν όλη την αγάπη που μέχρι στιγμής είχε στερηθεί....♥  Ταξιδεψε από Μυτιλήνη στην Αθήνα και έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να τον γνωρίσετε "απο κοντά"! Σύντομα θα μπουν και νέες φωτογραφίες!
Πληροφορίες:
210-9359592/6989-864140 και 6932-297236

** Το άλμπουμ του:
BLACKO /Ο Μίνι-Μυτιληνιός!
By ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΩΝ

** Βιντεάκι από το σπίτι προσωρινής φιλοξενίας του:
BLACKO by Eleni Elaine (videos) 2:23

** o Μπλάκο υιοθετήθηκε στα Α.Ιλίσσια!!! Εδώ, στην αγκαλιά της Μαίρης και του Παναγιώτη!!! <3
3-2-2011Μέντορας: Νάντια Χατζησάββα

Αλληλέγγυοι:
1) Maria Giannakidou
2) Sofia Evangelatou
3) Xristina Apo
4) Fenia Kriara
5) Yiola Dara
6) Eλπίδα Βενάρδου
7)Maria Xylokopou
8)
9)
10)

Τροφή- Συμβουλές υγείας: Νάντια Χατζησάββα 6989-864140

Ανάδοχος:  Eleni Elaine (Nέα Σμύρνη)Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσουμε εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου