Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 19η/ΜΙΜΙΚΟΣ

http://www.facebook.com/note.php?note_id=158282114222859Ενημέρωση 24/1/11: Το γούρι της Νάντιας  έκανε το θαύμα του και ο Μιμικος μας ειχε πολλες προτάσεις για υιοθεσία!! Η οικογένεια που τον αγάπησε βρίσκεται Χαλκιδική και ψαχνουμε τωρα τρόπο μεταφοράς για το σκυλάκι. Ευχαριστούμε όλους για την προθυμία τους να βοηθήσουν τον Μιμίκο μας να φιλοξενηθεί καθώς και για τις προωθήσεις σας!

 ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω

ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα!!!!
FOSTER HOMES FOR STRAY ANIMALS


Ομάδα Εργασίας του
Stray-Life.gr

Φιλοξενία είναι η παροχή προσωρινής στέγης σε ζώα, πριν αυτά υιοθετηθούν. Η προσωρινή φιλοξενία είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνεισφέρει κανείς στη διάσωση άστεγων ζώων. Τα ζώα που συνήθως χρειάζονται προσωρινή φιλοξενία είναι οι σκύλοι και οι γάτες, αν και ίσως υπάρξουν κάποιες σπάνιες όμως περιπτώσεις όπου κουνέλια ή πτηνά θα χρειαστούν επίσης προσωρινή στέγη.Η ιδέα της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι η εξής: πολλά ζωάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμό των αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και πάρα πολλοί είναι άνεργοι. Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπόν να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρώ το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236Πάμε τώρα για μια ακόμα  φιλοξενία αλληλεγγύης μια που είχαμε κι άλλη μια προσφορά για αλληλεγγύη. Το περιστατικό αυτό είναι του stray- life και έχει ως εξής:

 Ο Μιμίκος εγκαταλέιφθηκε απο την οικογένεια που είχε δώσει όλη τη αγάπη και την αφοσίωση του όταν έφτασε 11 χρόνων.... Είναι ένα μικρόσωμο και ήσυχο σκυλάκι 5 κιλάκια που τα έχει χαμένα και δεν έχει καταλάβει γιατι άλλαξε περιβάλλον. Είναι λόρδος στη συμπεριφορά και στη βόλτα.Ιδανικό για παρέα σε ηλικιωμένους και παιδια. Όποιος πιστεύει μπορεί να προσφέρει μια ποιοτική ζωή στο Μιμίκο μας στα γεράματά του μη διστάσει να τηλεφωνήσει στα  6989-864140 & 6932297236


 Εδώ το σχετικό άλμπουμ  
Μέντορας:

Αλληλέγγυοι:


 1) Νάντια Χατζησάββα
 2)
 3)
 4)
 5)
 6)
 7)
 8)
 9)
10) 


Τροφή- Συμβουλές υγείας: 

Ανάδοχος:

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου