Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2η/ ΜΠΕΝ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣΣας ευχαριστούμε από καρδιάς που αγκαλιάσατε άμεσα την ιδέα μας και η πρώτη φιλοξενία αλληλεγγύης ξεκινάει από αύριο δίνοντας ένα σπίτι ζεστό στον αξιολάτρευτο παππού Άρτσυ:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=111615512182767&set=a.111615235516128.17697.100000029558093 

Η ιδέα είναι η εξής: πολλά σκυλάκια έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας αλλα δυστυχώς η προσφορά φιλοξενιών που έχουμε αν και έχει αυξηθεί δεν φτάνει για τον αριθμότων αδέσποτων που υπάρχει και έχουν ανάγκη οπότε πολλες φορές αναγκαζόμαστε να τα έχουμε σε κλουβάκι σε πανσιόν με χρηματικό αντίτιμο. Γιατί λοιπόν να μην δίνουμε τα χρήματα που δίνουμε σε πανσιόν σε κάποιον που ίσως έχει και μεγάλη χρηματική ανάγκη διότι μην ξεχνάμε οτι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες οικονομικά και παρα πολλοί είναι άνεργοι.

Έτσι οι δυνατοί κρίκοι της κοινωνίας θα σταθούν αλληλέγγυοι στους πιο αδύνατους και αυτό είναι μια αξία που τείνει να χαθεί στις μέρες μας παρασυρμένοι μέσα στη κουλτούρα της επικράτησης του ισχυρού που ζούμε στις μέρες μας. Θα μπορούσαν λοιπον να δηλώνουν 10 ατομα καθε φορά συμμετοχή για προσφορά 15 ευρω το μήνα τα οποία θα πηγαίνουν σε κάποιον ο οποίος και έχει ανάγκη το ποσό και διατίθεται να φιλοξενήσει το ζωάκι. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γνώστης περί ευζωίας του αδέσποτου το οποίο πρόκειται να φιλοξενήσει, είναι δηλαδή άπειρος τότε θα υπάρχει ένας "μέντορας" για κάθε 5 αναδόχους ο οποίος θα ενημερώνει και θα στηρίζει τον ανάδοχο σε όποιες ερωτήσεις ή απορίες έχει και θα αναλαμβάνει την επιμόρφωσή του πριν παραλάβει το ζωάκι καθώς και την υποστήριξή του σε θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς. 

Πάμε τώρα για τη δεύτερη φιλοξενία αλληλεγγύης μια που είχαμε κι άλλη μια προσφορά για αλληλεγγύη. Το περιστατικο ειναι του Geo Constantinopoulos: Μπεν: ο μονόφθαλμος κακοποιημένος σκυλάκος!!

"
Ο "ΜΠΕΝ" ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΜΕΝ- ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΔΕ! ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑ ΠΑΝΣΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ, Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ....

ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ.

6989-864140
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΙΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!"

 Μέντορας: Olga Nalmpanti


Αλληλέγγυοι:        1)Olga Nalmpanti
                              2)Agi Atzougia       
                              3)Sofia Em                       
                              4)Stami Tzora
                              5)Marfy Leon
                              6)Τζενη Βρακα (αποχωρεί) - Rea Chatziandreou
                              7)Βούλα Βρακα (αποχωρεί) - Christos Filis
                              8) Kapa Kosma
                              9)Gina Kanteli  
                            10)Στελλα Θεοδωροπουλου 

Τροφή- Συμβουλές υγείας:  Geo Constantinopoulos, Maria Belnte

Ανάδοχος: πανσιόν

Μπορείτε στα σχόλια να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας ή την αναδοχή σας και θα τα προσθέσω εδώ. Μπορείτε επίσης να δηλώνετε συμμετοχή για Μέντορας, Αλληλέγγυος ή Ανάδοχος στο jkallergi@hotmail.com ή τηλεφωνικα στο 6932297236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου